Parfum CACHAREL - Noa - €12|Samys-parfemy

 
 
 

 
 
 
 

CACHAREL

S313 Alternatívna vôňa k parfumu

CACHAREL - Noa

Výrobca:CACHAREL
Kód produktu:S50313
Dodacia lehota
Na sklade (Objem: 50ml): 2
Dodacia lehota: Do 24 hodín
Objem: 50ml: 15,00 €
Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
Objem: 50ml
S50313
Do 24 hodín 15,00 €
Objem: 100ml
S100513
Do 24 hodín 28,00 €
Objem: 2ml
SV313
Do 24 hodín 1,00 €
Technické parametre:
Tabuľka veľkostí
:
Nákupom tohto produktu získate kredit vo výške 15 bodov.

Dámsky parfém Noa od Cacharel patrí medzi kvetinové vône s krémovým nádychom. Zahaľte sa do zmyselnosti , ktorá zahreje zmysli a rozžiari dušu. Čistá krása Cacharel Noa je synonymom ženskej nevinnosti a zraniteľnosti. Zmyselný elixír plný oslnivej elegancie, žiarivej zmyselnosti a intenzívnej romantiky. Zvodnosť esencií si každá veková kategória budete užívať počas celého roka. Nechajte sa okúzliť jemnými krémovými tónmi Noa. Umocnite svoju rafinovanosť a vypusťte do ovzdušia jedinečnú dávku krémovej elegancie.

Ingrediencie prírody Vás zasiahnu svojou nevinnosťou a jemnosťou. Kvety pivónie, frézie, ruže a konvalinky v objatí zelených listov  a šťavnatého ovocia sa vznášajú na hladine voňavej kávy a sladkej vanilky. Svieži podtón ovocia zjemňuje sladkosť vanilky, ktorá je aj napriek tomu dostatočne výrazná. Táto zmes uchváti množstvo žien a spraví ich čistou a jemnou. Ako rozkvitnutá kytica kvetov či misa zrelého ovocia rozžiaria Váš deň a skrášlia ho bohatou vôňou s prenikavou silou.

 

Hlava:

  • slivka
  • zelené tóny
  •  frézia
  • broskyňa
  • pivónia
  • biele pižmo

Srdce:

  • zelená tráva
  • jazmín
  • ylang ylang
  • konvalinka
  • ruža

Základ:

  • koriander
  • santalové drevo
  • fazuľa tonka
  • vanilka
  • kávový bôb
  • kadidlo
  • céder

 

 

Biele kvety jazmínu tvoria základ pre výrobu jedného z najdôležitejších éterických olejov. Na kvetiny sa začínajú objavovať v máji a júni. Vyrastajú na krátkych bočných výhonkoch. Sú žltej farby a kvety dorastajú do veľkosti približne jedného centimetra. Neslúži len na skrášlenie okennej parapety alebo záhradky, alebo jeho využitie je veľmi dôležité aj v kozmetickom priemysle. Stačí maličké množstvo tohto extraktu veľmi výraznej arómy a jemné vône dosiahnu energiu a hladkosť, ktoré sú pre parfém tak dôležité. Jazmín pochádza k Egypta a na svete existuje viac ako dvesto rôznych odrôd. V súčasnosti sa ho najviac pestuje vo Francúzsku a jeden kilogram extraktu jazmínu má hodnotu niekoľko tisíc Eur. Na získanie jedného kilogramu éterického oleja treba nazbierať minimálne šesťtisíc kilogramov bielych kvetov jazmínu. Kvetiny sa musia zbierať pred svitaním, v opačnom prípade by stratili až 20% svojej vône. Kvety sa zbierajú výlučne ručne.

Santalové drevo je už viac ako 2500 rokov používane napríklad pri náboženských obradoch a rituáloch v Indií a Číne. Jedná sa o listnaté stromy s aromatickým drevom. Santalové drevo sa pre vysoký obsah vonných silíc používa nielen v liečiteľstve ale aj v kozmetickom priemysle. Pre potreby parfumérov sa extrakt získava destiláciou z rozdrvených koreňov a kmeňa. Santalové drevo je žlté a ťažké s jemnými vláknami. V kozmetickom priemysle má značný význam ako stabilizátor. Na rozdiel od iných aromatických driev si svoju vôňu zanecháva počas niekoľkých rokov. Najviac je však obľúbené kvôli balzamovitým a drevitým tónom, ktoré zanecháva vo výslednej vôni parfému. Santalové stromy sa pestujú v Austrálií a Indií, kde sú zákonom chránené.

Vanilka je aromatické korenie a má svoj pôvod na Madagaskare. Nepoužíva sa len na prípravu sladkých jedál a nápojov ale aj v kozmetickom priemysle. Na výrobu extraktov sa využívajú jej plody alebo semená z vanilkových strukov. Najdôležitejšou látkou je vanilín, ktorý má príjemnú vôňu a sladkú chuť. V prírodnom stave obsahuje aj mnoho ďalších organických a aromatických látok. V syntetickej podobe je jej aróma menej lahodnejšia a viac ostrejšia. Jej výťažky dodávajú najmä kvetinovým alebo jantárovým vôňam hĺbku a plnosť. Parfuméri obľubujú takisto veľkú vytrvalosť vône, ktorú vanilka poskytuje.

Céder, ktorý patrí medzi ihličnaté stromy rastie v pohoriach Himalájí a oblastiach Stredozemného mora. Bežne dorastá do dĺžky cez 20 metrov a môže sa dožiť aj 1000 rokov. Rastie v nadmorských výškach 1400 až 2500 m. n. m. Olej získaný z cédrového dreva je jednou z najstarších prísad používaných v kozmetickom priemysle. Má výraznú drevitú, korenistú, živicovú vôňu. Používa sa ako základný tón mnohých známych obľúbených parfémov. Nesmie chýbať vo výbave žiadneho parfuméra.